Betuwse Woonideeën is naar een nieuwe locatie verhuisd

Home » Betuwse Woonideeën is naar een nieuwe locatie verhuisd

Betuwse Woonideeën is naar een nieuwe locatie verhuisd

Home » Betuwse Woonideeën is naar een nieuwe locatie verhuisd

Begonnen met een showroom aan huis, hebben we nu op een zichtlocatie een pand betrokken aan de Rijnstraat nr. 47. Dit is mede mogelijk geworden door het vertrouwen van alle klanten die ons de mogelijkheid hebben gegeven om hun interieur te verfraaien.

We specialiseren ons in vloerbedekkingen en raambekledingen. Vanuit onze nieuwe locatie kunnen we u nog beter van dienst zijn. Ook wordt er door steeds meer bekende leveranciers hun vertrouwen in ons uitgesproken. Een mooi voorbeeld hiervan zijn de van ouds sterke en unieke merken zoals Bonaparte®, Desso® en Parade®. Al jarenlang sterk in vloerbedekkingen.

We zijn dan ook blij dat we die in onze nieuwe showroom aan u kunnen tonen. Naast onze al bekende en goede leveranciers zoals House of Happiness, BMfabrics, Mflor® en Coretec®. Kom op zaterdag vrijblijvend langs of maak een afspraak voor door de weeks of in de avonduren.

We voorzien u van een Veelzijdig, Verrassend, Vertrouwd en Vakkundig advies wat we ook in eigen beheer uitvoeren. Zo wordt uw huis een droomhuis of uw werkplek een droomplek.

Betuwse Woonideeën? Gewoon Bijzonder!