Interieurprojecten

Home » Interieurprojecten

Ook uw Interieur projecten maakt u waar met Betuwse Woonideeën. U realiseert een duurzaam en sfeervol interieur, voor bijvoorbeeld kantoor, school of gemeentehuis. Ook bij intensief gebruik blijft dit interieur jarenlang mooi en stijlvol. Graag combineren we verschillende interieuroplossingen voor uw ideale werkklimaat.

Vloerbedekking

In een kantoor, lokaal of bedrijfsruimte hebben vloeren veel te verduren door bijvoorbeeld voetstappen en rollende stoelen. Voor dit intensieve gebruik leveren we duurzame tapijten, pvc-vloeren, vinyl of tapijttegels waarmee u van een standaardruimte een fijne werkplek maakt. U kunt kiezen uit een groot aantal dessins en uitvoeringen. Allemaal pure kwaliteit met een professionele uitstraling, om jaren van te genieten.

Raambekleding

Goedgekozen raambekleding is niet alleen praktisch, het draagt ook bij aan het werkplezier van de medewerkers en de uitstraling van uw bedrijf. Bij ons vindt u gordijnen, vitrage of inbetweens die passen in een zakelijke omgeving die niet alleen zonwerend zijn, maar ook geluiddempend én brandwerend. U krijgt van ons deskundig advies, waarbij we natuurlijk oog hebben voor stijl en detail.

Binnenzonwering

Niets is zo vervelend als werken met een computerscherm als de zon er vol op schijnt. Het naar wens reguleren van zonlicht is dan ook essentieel voor een kantoor, school of bedrijfsruimte. Bij ons kunt u kiezen uit veel verschillende soorten, zoals lamellen, paneelgordijnen of jaloezieën van aluminium of hout. Ze hebben allemaal een stijlvolle uitstraling, zijn functioneel, duurzaam en robuust.

Buitenzonwering

Kiest u toch liever voor buitenzonwering om uw interieur voor verkleuring te beschermen en aangenamer te kunnen werken? Wij adviseren u graag over de mogelijkheden van bijvoorbeeld terrasschermen en screens.

Horsystemen

Insecten en pollen horen niet thuis op een professionele werkplek, in een lokaal of een bedrijfsruimte. Met een van onze horsystemen zorgt u ervoor dat insecten buiten blijven. Zo bent u zeker van rust en concentratie. Alle horsystemen zijn praktisch, functioneel en hebben een stijlvolle, professionele uitstraling.

Advies nodig?

U vindt bij ons praktische en duurzame oplossingen voor de zakelijke omgeving en natuurlijk staan wij voor u klaar met gedegen advies.