Header Image
Home / Over ons

Over ons

Veelzijdig – Verrassend – Vertrouwd – Vakmanschap!

Betuwse Traprenovatie: maak van uw trap een plaatje!

Uw trap bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning. Wilt u uw trap renoveren zodat die er weer uitziet als een plaatje? Ga dan in zee met een echte specialist: Betuwse Traprenovatie, een specialisme van Betuwse Woonideeën. We zijn gevestigd in het hart van De Betuwe in Geldermalsen. Centraal gelegen aan de A2 en A15. Hierdoor zijn Nijmegen, Den Bosch, Utrecht en Gorinchem makkelijk en snel bereikbaar.

Elke trap verdient een eigen aanpak. En u heeft natuurlijk uw wensen en ideeën. Wij luisteren, adviseren en voeren de renovatie van uw trap vakkundig uit met materialen van de hoogste kwaliteit. Elke uitstraling is mogelijk: van basic en strak industrieel tot huiselijk en warm. Met materialen als tapijt, pvc-stroken of overzettreden. Betuwse Traprenovatie maakt uw idee werkelijkheid!

Kom kijken naar onze uitgebreide collectie schitterende materialen en bespreek uw ideeën met ons op Rijnstraat 47 4191 CK Geldermalsen. Wilt u liever dat we bij u langskomen? Bel ons dan voor een afspraak:  06 48079440.

Daarom: Betuwse Traprenovatie!

Benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen? Bel ons dan gerust voor een vrijblijvende afspraak!
Neem Contact met ons op
Top