Over ons

Home » Over ons

Veelzijdig - Verrassend - Vertrouwd - Vakmanschap!

Betuwse Traprenovatie: maak van uw trap een plaatje!

Uw trap bepaalt voor een groot deel de uitstraling van uw woning. Wilt u uw trap renoveren zodat die er weer uitziet als een plaatje? Ga dan in zee met een echte specialist: Betuwse Traprenovatie, een specialisme van Betuwse Woonideeën. We zijn gevestigd in het hart van De Betuwe in Geldermalsen. Centraal gelegen aan de A2 en A15. Hierdoor zijn Nijmegen, Den Bosch, Utrecht en Gorinchem makkelijk en snel bereikbaar.

Elke trap verdient een eigen aanpak. En u heeft natuurlijk uw wensen en ideeën. Wij luisteren, adviseren en voeren de renovatie van uw trap vakkundig uit met materialen van de hoogste kwaliteit. Elke uitstraling is mogelijk: van basic en strak industrieel tot huiselijk en warm. Met materialen als tapijt, pvc-stroken of overzettreden. Betuwse Traprenovatie maakt uw idee werkelijkheid!

Kom kijken naar onze uitgebreide collectie schitterende materialen en bespreek uw ideeën met ons op Iepenwei 3d in Geldermalsen. Wilt u liever dat we bij u langskomen? Maak dan direct een afspraak.

Gratis advies aan huis

Maak direct een afspraak bij u thuis of in de showroom. Gratis advies aan huis met het gemak van een inspiratieshowroom in de buurt.